Mamma, mamma och mamma.... =)

Jaa, Turkiet var bra... Det var varmt, roligt, spännande och härligt.. Sen att vi kanske inte gillar turkar lika mycket längre är ju en annan historia. Så påträngande borde det inte gå att vara.
Som tur var fanns det några riktiga service-äss! De fick oss verkligen att trivas ändå. =)

Bäst av allt var ändå att mamma var där. Och oj, vad jag grät när vi skulle åka hem.. Usch, då mådde jag inte bra.
Men i dag, en dryg vecka senare, så känner jag mej någorlunda glad igen... För i dag, om en timme, kommer hon hit! Hem till mej och Ivar, för att hälsa på... =)
Hon ska vara här till på måndag och jag hoppas att jag kan njuta av den tiden istället för att våndas över att hon ska hem snart igen... Nutid, Maria. Nutid...
Annars händer det både mycket och lite i mitt liv just nu. Har varit sjuk nu till och från i över en vecka och har därför inte kunnat jobba på hela veckan. Lugnt, så sett. Men jag har även börjat skriva om damhandboll på
www.alltomhandboll.nu så jag har ändå haft lite att göra. Det känns riktigt kul faktiskt. Som ett första steg på min karriär som sportjournalist. =)


Och på måndag så börjar handbollen. Som jag har längtat. Och som jag kommer ångra att jag längtat när jag ligger hemma med enormt jobbig och hemsk träningsvärk. =) Nee... Jag är glad att jag spelar i en förening med en tränare som tycker att det är viktigt med matcher på försäsongen. Det känns mer motiverande att köra skiten ur sej på träningarna när det inte är 40 dagar till match.
Säsongen kommer bli rolig, jag vet det...Men nu ska jag påkläda mej. Jag ska krama min mamma riktigt hårt när hon kommer.
Och lita på att vi kommer bråka minst en gång under helgen. Haha, det gör vi alltid. =)


Vi ses, mina vänner. Vi ses och hörs...

/maria...