We're going to Turkiet....

Goddagens gott folk!

Nu är det måndag igen, men vad gör det när man har SEMESTER! =) Strålande sol och 25 grader varmt, semestern kunde inte startat bättre.
I dag ska vi in till stan, jag och min baby björn, för vi ska bli intervjuade för en tidning. De ska göra ett reportage om par som träffats via internet. =) Det ska helt klart bli intressant och roligt! =)

Annars går jag mest runt och väntar på onsdagen just nu. Då jävlar, bär det av till Turkiet. Närmare bestämt Side.
Camilla kusin smsade förra veckan och kom med det underbara beskedet att även de skulle till Side. De åkte dit i lördags, så vi kommer givetvis träffa dom där nere. Megasköj! =)
Jag har jobbat mycket det senaste och tycker det känns bättre och bättre på jobbet. Jag har fått mer och mer ansvar och det vet ju alla som känner mej, att jag växer med ansvaret. När jag kommer tillbaka från semestern ska jag påbörja min "titel" som varuansvarig. =) Det innebär att jag kommer vara ansvarig för att beställa och ta emot varor för hela restaurangen. Hoppas att det ska gå bra. =)Ååå, jag känner mej verkligen som ett litet barn nu, längtar till Turkiet hela tiden. Lite jobbigt dock att temperaturen kommer ligga runt 36 grader när vi kommer. Lite av en chock kanske... Men jag får dricka mycket vatten helt enkelt. MYCKET vatten... =)När vi kommer hem är det inte långt kvar till handbollen börjar heller. Och handbollen längtar jag bra mycket till. Låg och tänkte på handbollen halva natten i natt när jag inte kunde sova. Jag tror verkligen att det kommer gå bra för oss i Hammarby i elitserien. Vi har bra material och det gäller bara att vi tror på oss själva.Men nu jäkla ska jag duscha, för snart ska vi in till staden..


Ha det finfint hemma i Schweden! =P

Kärlek - Maria.

Ingen förbättring här inte. =)

Aa, men tjena! Remember me? Hardly huh? =)

Äh, jag har verkligen varit usel på att uppdatera, men kanske kan jag ta det som något positivt eftersom jag uppenbarligen haft tid att leva. =)
Jag har varit i Göteborg ihop med min baby-baby och även om vädret sög hårt, så var det en skön vecka som innehöll inte mindre än TVÅ Liseberg-besök. Funny shit! =)


Nu är jag tillbaka i vardagen igen, vilket innebär träning och jobb i hyfsat höga doser.
Jag har tyvärr drabbats av yrsel och illamående ganska frekvent under två veckor nu och det är inte kul alls. Vissa stunder känner jag mej helt svimfärdig och jag skulle inte uppskatta att svimma av rakt på en 177 grader varm grill.
Undersökning bör göras, snarast, för jag vill inte behöva vara sjuk varannan vecka. Det får liksom räcka nu.
I dag vann Roger Federer sin femte raka Wimbledon och sin elfte Grand Slam-titel. Helt jävla suverän är han!
Ingenting talade för honom i fjärde set, Nadal såg riktigt het ut och Federer var verkligen skakad.
Trots att jag visste att Federer skulle tangera Björn Borgs rekord, så hejade jag stenhårt på honom matchen igenom. Han är en rakt igenom ödmjuk världsstjärna och jag beundrar honom verkligen för det.
Nadal hade defintivt inte varit en ovärdig vinnare, men tyvärr sjönk han lite i mina ögon efter matchen mot Söderling där han snackade ner Robin på presskonferensen. Uppskattas INTE, Mr Nadal...
Nu är det bara en vecka och tre dagar tills vi åker till Turkiet. =) Det känns inte som att det var längesen det var tre månader kvar, tiden har verkligen gått fort.. Ahh, det ska bli grymt. Inte bara för att det är Turkiet, utan för att jag kommer få träffa mamma igen. Hon är bäst, min mamma...
Nu börjar snart sporten, så det är time för mej att logga av.
Men jag lovar att det inte ska dröja för länge innan jag är här igen...

Peace out!
/Maria.