I know I suck on updating... =)

Jag är riktigt dålig på att uppdatera min blogg nu för tiden, men mycket träningar, mycket jobb och vackert väder gör att det bara inte blivit så. Dessutom har min nya blogg haft mer besökare och därför känts mer relevant att uppdatera.


Haha, shit.. Märkte precis att jag använde ordet relevant i min egen blogg. Har just suttit och pluggat svenska och blir så där formell och jäkligt duktig på att skriva då. Måste skaka av mej det nu och slappna av lite. =)

Jag har dock ett stoooort problem när det gäller min svenska-kurs. Mina tre nationella prov visar sej alla ligga under den vecka då jag är i Göteborg. Missar jag proven kan jag inte göra dom förrän i oktober. Det finns ingen annan lösning. Men jag kan bara inte skita i Göteborg. Jag har längtat efter den veckan så länge nu. Jag får faktiskt ta och göra provet i oktober och jag hoppas att det inte påverkar det faktum att jag fått högsta betyg på mina två inlämningar hittills.

"påverkar det faktum..." Haha, nu får jag lägga ner... =)Som sagt, så är det mycket jobb nu och det tär verkligen på mej att gå upp 05.15. En dag är ok, två också. Men på tredje dagen... Alltså, i morse var jag så trött i ögonen att jag inte kunde sminka mej. Jag kunde liksom inte öppna ögonen. Haha. Då är man bra trött. Slocknade som en stock  förut när jag egentligen skulle plugga.
Ivar tjatade frekvent: "Maria, vakna nu, annars kan du inte sova i kväll..." Han är söt han.. Som en pappa nästan. =)

Jag har iaf roligt på jobbet och det är så klart viktigt. Det finns många goa tjejer och killar där och de ger mej många skratt om dagen. Min övertrötthet som alltid infinner sej på rasten vid halv elva-tiden kan också ha en inverkan. =)


Men nu ser ni! Nu ska jag ta mej något att äta och sen bänka mej för säsongsstarten av What about Brian. En härlig serie det där...

*tittar åt vänster* "Anyway..."

Ja, precis. Ni fattar ingenting. (",)


Vi ses.. Om en vecka typ. =)

Kramar Maria!

Att vara jag...

Det är verkligen jobbigt att vara jag.
Det är så ofta det jag säger tas på fel sätt och till slut undrar jag om det finns några sätt kvar för mej att säga det på?
Jag försöker verkligen, jag har försökt så jävla mycket! Jag har gått halva vägen, det sa Emma också. Men det verkar som om de vägrar gå sin halva.
Jag orkar inte bli nedröstad, emotsagd, påhoppad varje gång jag tycker någonting, för att de hela tiden ska tycka tvärtom.
Jag har känslor, precis som alla andra. De verkar inte förstå det, de som är så snälla...

Fan, nu är jag tillbaka på noll igen.. Det känns så jävla segt.
Fan....

Tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa!

Goddagens kära blogg och läsare!

I dag mår jag, precis som jag förtjänar, ganska dåligt.
Maskerad i går och jag var utklädd till Pippi Långstrump.

Hennes anarkistiska drag passar tydligen mej rätt bra. =)
Men Pippi är visst rätt bra på att supa också. Ont, ont i huvet i dag. Fastän att jag faktiskt sov med huvudet, inte fötterna, på kudden.
Det var roligt att se hur alla hade ansträngt sej, vissa mer än andra, för att se roliga och bra ut. Vissa hade hyrt kostym, andra hade sytt själva. Maskerader är klart underskattade, enligt min mening.
Ungarna på festen var helt sålda på att få ha träffat Pippi och lät mej inte vara i fred en stund.
Herr Nilsson blev bjuden på alldeles för mycket sprit och deckade av mitt på bordet.


Efter några timmars maskerad begav jag mej till Kungsträdgården, där rugby-killarna och tjejerna hade lite festligheter. Det är ju fest i Kungsan i en hel vecka nu.
Alla jag mötte, på t-banan, gatan, stan hajade till och skrattade, tittade eller sa nåt. Kul. =) En tjej kom fram och frågade om hon fick krama mej, sen ville hon bli fotad med mej. Hon var typ 20 år. =)


Ivar var på glatt humör och tyckte det var kul att få träffa sin Pippi. Jag fick lyfta folk och visa hur stark jag var och alla tyckte det var roligt att jag var så ogenerad. Jag hade jäkligt kul.
Till sist spelade jag ordningsvakt vid ingången till Kungsan. Jag var ju ändå "Världens starkaste tjej".
Vi åkte hem relativt tidigt och kunde konstatera att kvällen hade varit riktigt bra...
Jag har en fin kille och min kille har en fin tjej. =)Nu ska jag cykla och handla McDonald's-käk. =P

Kärlek - Maria.