Ingen har finare hår än han.

Upp å ner, ner å upp... Jag vet inte någonting...

Jag beter mej lite mysko mot min Ivve. Himla dumt och jag kan inte förklara det. Han är ju min ögonsten och han är så snäll mot mej. =) Ingen kille i hela världen har så fint hår som han.. Och ingen har en sån fin mage heller. =) Jag är glad att jag har honom och jag är glad att han har mej.

Just nu är han dock på en pub och kollar på rugby. Han älskar det, så när han satt i soffan förut och sa att han inte orkade åka dit, så tvingade jag honom, vänligt, men bestämt, och det ångrar jag bittert nu. För här sitter jag, alldeles alene. =)Men i morgon är det tänkt att det blir en trip till Götlaborg. Ingen aning om vad som sker mer än att jag ska titta på Emelies första handbollsmatch med Torslanda på söndag, men det kan ju inte gå fel hemma i Götet.


Nu börjar Idol igen, så nu dumpar jag bloggen för en stund.

Adios.
/maria.

Det var goda tider.

I går kväll satt jag och läste igenom Monkans gamla blogg-inlägg, från tiden då vi var kanske lite mindre lyckliga, men ändå jääävligt glada.. För det mesta. =)
Det var fest, det var gbg-trips. det var Böger King, det var hockey, det var cider, det var Winnerbäck och det var jävligt kul.

I dag lever vi båda två ett annat liv. Mitt liv är helt förändrat och Monkans är något förändrat. Hon fick ju honom till slut, trots en del sopor i bagaget. =) Jag är glad för deras skull... Själv sitter jag i Stockholm och är precis där jag vill vara i livet. Inte geografiskt kanske, men själsligt. Jag älskar att vara med min Ivve och det finns ingen jag hellre skulle leva mitt liv med.


I dag ringde jag honom och frågade om han ville åka till Gbg i jul någon gång. Han svarade att han gärna åker till Göteborg och till och med spenderar julen där. Jag har nog aldrig älskat honom mer än då. Han vet liksom hur viktigt det är för mej... Tack baby.Snart ska jag åka till jobbet och efter jobbet är det träning, som vanligt. Men inte riktigt som vanligt ändå. För i dag ska jag och Rosi hålla i träningen. Bror och Tommy är borta, så då ska vi dansa på bordet. =) Det ska bli kul att hålla i en träning, även om jag drömde mardrömmar om det i morse. =)
I övrigt hoppas jag på en gbg-vistelse redan i helgen. Men om det inte blir nåt så är jag lika nöjd för det. För på lördag är det VM-final i rugby. Sydafrika mot England. Och den kvällen delar jag gärna med Ivar...Men nu räcker det.
Vi ses!

/maria.

Jag har bestämt mej.

Nu är jag trött på hedersamma förluster.
Jag bestämde i natt att vi vinner mot Skuru i nästa match. Bra va?

Det är inte mitt fel.

Min dator har pajat, så det är inte mitt fel att jag inte varit här och kladdat... Nu vet ni det. =)

I dag är det härliga fredag och jag har efter i dag gjort min första vecka på mitt nya jobb. Jag är dagisfröken nu för tiden. Det är svinkul och jag får höra många sköna kommentarer av de små liven. På minussidan finns tröttheten. De är bra på att trötta ut en...


I eftermiddag, när jag kommer hem, tror jag att Ivve har någon överraskning på g. Han hintade om det i går. Mysigt. =) Undrar om han kanske ska laga nån god middag, för fläskfilén ligger på tining i köket... =)I måndags kom storebror och svägerskan hit och hälsade på.. De sov hos oss i två nätter innan de begav sej österut. Närmare bestämt till Thailand... De ska vara där i trakterna i tre månader och jag är inte alls avis. Neee...
Jag funderar över när jag kan göra en sådan resa och sadly, but true, är att jag inte kommer kunna göra en sån resa om jag inte skadar mej och blir borta från handboll en längre tid. För jag vill inte missa handbollen och nej, jag vill inte skada mej heller.

Fan, jag kommer aldrig få se Thailand.I kväll är det Idooool. Jag erkänner, jag är en sucker för Idol. =)

Nu ska jag jobba.

Later amigos.
/maria.